Kdo se směje naposled... : druhý lehko i vážný slovník přirovnání, pořekadel a přísloví - Novotná, Anna; Votruba, Jiří (Práh, 2016)
Druhý ilustrovaný slovník přísloví, pořekadel a přirovnání určený především dětem. Volně navazuje na knihu Kdo jinému jámu kopá.