Vliv využití e-learningových textů na znalosti postupů kardiopulmonální resuscitace u nelékařských zdravotnických pracovníků - Heczková, Jana; Bulava, Alan (Urgentní medicína, 2017)
x
Keywords: Cardiopulmonary Resuscitation; Health Personnel; kardiopulmonální resuscitace; počítačem řízená výuka; Computer-Assisted Instruction; zdravotnický personál