Výživa dětí - Haluzová, Irena (Florence, 2021)
Text je zaměřen na význam formování správných stravovacích návyků v průběhu jednotlivých věkových období, důležitých pro vývoj zdravé budoucí populace. Komplikace, které mohou vznikat vlivem nevhodné skladby jídelníčku, mohou být nevratné nebo hůře kompenzovatelné v pozdějším věku.