Senzibil - Pilátová, Markéta (Torst, 2020)
V Jeseníkách se odehrává boj na život a na smrt. Utkají se zde dva muži s výjimečnými schopnostmi. Jde o příběh věčného boje dobra se zlem, a i když se část odehrává mimo hmatatelný svět, přesto je pevně ukotven v realitě.