Jak překonat stydlivost, ostych a nesmělost : cesta ke zdravému sebevědomí - Deißler, Nina; Michňová, Iva (Grada, 2020)
Nemusí se z vás stát hluční extroverti, abyste si mohli začít užívat výhody světa, ve kterém zdánlivě platí zákon silnějšího. Stačí, když si dodáte odvahu. Tato knížka vám ji dodá a ukáže vám cestu, jak svou stydlivost překonat a dosahovat v životě čím dál odvážnějších cílů.
Keywords: Self Concept; interpersonální vztahy; chování a mechanismy chování; plachost; Social Behavior; rozvoj osobnosti; Interpersonal Relations; Behavior and Behavior Mechanisms; sociální chování; Shyness; sebepojetí; Personality Development