Manažer koučem : koučovací přístup při vedení lidí - Bohoňková, Irma (Portál, 2022)
Manažer koučem je učebnicí základů koučování pro manažery a vedoucí pracovníky - tedy pro ty, kdo netouží koučovat na profesionální úrovni, ale chtějí se naučit používat koučovací techniky, nástroje a dovednosti, jež by jim pomohly při každodenním vedení lidí.
Keywords: kontrola chování; interpersonální vztahy; Personnel Management; lidé; rozvoj osobnosti; Behavior Control; Personality Development; Choice Behavior; Humans; koučování; Interpersonal Relations; výběrové chování; personální management