Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech. 1. díl - Hradil, Vítězslav; Kálal, Jan; Knoppová, Tereza; Havlíčková, Michaela; Křížek, Tomáš (Raabe, 2022)
Publikace se zaměřuje na rehabilitační léčbu vybraných onemocnění.
Rehabilitační a fyzikální terapie ; 7
Keywords: hemofilie B; Neoplasms; Hemophilia A; popálení; Hemophilia B; rehabilitační a fyzikální medicína; onemocnění dna pánevního; Rehabilitation; Amputation Stumps; Burns; Pelvic Floor Disorders; Genital Diseases, Female; hemofilie A; pahýl po amputaci; nádory; rehabilitace; gynekologická onemocnění