Franklinova metoda - vliv myšlenek na tělo a pohyb - Roth Elblová, Markéta (Florence, 2023)
x
Keywords: uvědomování si; Motor Activity; Imagination; psychosomatické a relaxační terapie; pohybová aktivita; imaginace; rehabilitace; Rehabilitation; Mind-Body Therapies; Awareness