Aula : revue pro vysokoškolskou a vědní politiku (Centrum pro studium vysokého školství, 1993)
Vysokoškolská a vědní politika, zvl. zprostředkovávání informací o aktuálním domácím i zahraničním dění na vysokých školách, vytváření platformy pro bezprostřední výměnu zkušeností z výuky i řízení vysokých škol.
Keywords: zdravotní výchova; vzdělávání odborné; univerzity; Policy Making; Education, Professional; věda a výzkum; Universities; vytváření politiky