Česká gynekologie : časopis České gynekologické a porodnické společnosti (Česká lékařská společnost J.E. Purkyně, 1994)
Odborný časopis pro choroby ženské a porodnictví
Keywords: gynekologie a porodnictví; Gynecology; gynekologie