Zdravotnictví a právo : právní a daňový průvodce pro zdravotnictví (Nakladatelství ORAC, 1997)
Odborný měsíčník pro otázky daňového práva a praxe ve zdravotnictví seznamuje s novými daňovými zákony, jejich úpravami, výměna názorů a odborných stanovisek, praktické rady pro podnikatele při zpracovávání daňových přiznání,výklady daňových zákonů.
Keywords: Taxes; Legislation, Medical; zákonodárství lékařské; daně; právo, zákonodárství