Klinická farmakologie a farmacie (Lékařská fakulta Univerzity Palackého, 1999)
Časopis obsahující kazuistiky, zprávy ze sjezdů, varia určené nejen farmakologům. Součástí článků anglické abstrakty.
Keywords: farmacie a farmakologie; farmacie; Pharmacology, Clinical; klinická farmakologie; Pharmacy