Neurologie pro praxi (Solen, 2000)
Časopis přináší formou přehledových článků nejnovější poznatky především z oblasti diagnostiky a léčby neurologických onemocnění. V mezioborových přehledech je možno se setkat s problematikou týkající se neurologie, ale i pohledem odborníka z jiné oblasti medicíny. Ve sdělení z praxe jsou předkládány zkušenosti z jednotlivých neurologických pracovišť či ambulancí. Dále jsou zařazovány různé upoutávky, zprávy z kongresů, zajímavé informace ze zahraniční literatury a mnoho dalšího, co může pomoci především ambulantním neurologům v jejich každodenní práci.
Keywords: neurologie; Neurology