Ekzémová onemocnění v praxi - Novotný, František; Novák, Mojmír; Kalenský, Jan (Grada, 1993)
Monografická publikace se zabývá komplexně ekzémovými onemocněními a je určena k lékařské praxi.
Keywords: Dermatitis; Eczema; ekzém; dermatitida; dermatovenerologie