Klinická hepatologie - Brodanová, Marie; Kordač, Václav (Grada, 1993)
Monografie shrnuje dosavadní znalosti z klinické hepatologie.
Keywords: Liver; Liver Diseases; hepatitida; Hepatologie; nemoci jater; nemoci žlučového ústrojí; gastroenterologie; Biliary Tract Diseases; Hepatitis; játra