Praescriptiones magistrales - Modr, Zdeněk; Hejlek, Jan; Šedivý, Josef (Grada, 1994)
Příručka shrnuje informace potřebné pro předepisování léků.
Keywords: farmacie a farmakologie; Drug Prescriptions; lékové předpisy