Kóma : klíč k probuzení - Mindell, Arnold (Nakladatelství Tomáše Janečka, 1994)
Průkopnická práce s komatózními pacienty - nový směr v psychoterapii a studiu zážitků lidí v blízkosti smrti.
Keywords: Psychotherapy; psychiatrie; kóma; psychoterapie; Coma