Kostní choroba při nezvratném selhání ledvin - Sotorník, Ivo (Scientia medica, 1994)
Publikace se zabývá otázkami renální osteopatie, kostní choroby, vyvíjející se na podkladě vleklého selhání ledvin.
Keywords: ortopedie; endokrinní nemoci kostí; Calcium; transplantace ledvin; endokrinologie; Vitamin D; vitamin D; Kidney Transplantation; chronické selhání ledvin; nefrologie; Bone Diseases, Endocrine; parathormon; Parathyroid Hormone; vápník; urologie; Kidney Failure, Chronic