Encyklopedie pohlavního života. 1. svazek, 7-9 let - Verdoux, Christiane; Daure, Philippe (Slovart, 1994)
Výklad početí, prenatálního vývoje plodu a narození dítěte je v knize podán střízlivě a laskavě, důraz je kladen na vzájemné vztahy dospělých, ale i vztahy dětí a rodičů.
Keywords: pohlaví; výchova dítěte; Child Rearing; Sex; zdravotní výchova