Jak přelstít ženské tukové buňky - Waterhouse, Debra (Ikar, 1995)
Průvodce mladého milovníka koní Chceš umět jezdit jako závodník? Jsi blázen do koní a poníků a víš, jak se o ně postarat? Seznam se s profesionální jezdkyní a televizní komentátorkou Lucindou Greenovou, která jezdí už od svých čtyř let. V knize určené pro začátečníky jezdectví najdeš opravdu všechno, od výběru jezdeckého klubu přes první nasednutí až k výletům na koních či soutěžím a závodům. Naučíš se: nasedat a sesedat, klusat a cválat, jezdit tryskem a skákat, připravit se na první soutěž, jezdit ve skupině a v terénu Dozvíš se: jak sedlat, jak pečovat o koně, jak uklízet stáj, všechno, co potřebuješ jako správný \"koňák\" znát.
Keywords: ženy; zdravotní výchova; obezita; tuková tkáň; Women; Obesity; vnitřní lékařství; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Adipose Tissue