Staré a nové způsoby léčení - Pilkington, J. Maya (Jota, 1994)
Přehled léčebných metod vycházejících z univerzální životní energie. Spojení starobylých léčebných postupů s moderními metodami lékařské péče.
Keywords: komplementární terapie; alternativní lékařství; terapie; Complementary Therapies; Therapeutics