Pedagogický slovník - Průcha, Jan; Walterová, Eliška; Mareš, Jiří (Portál, 1995)
Odborný slovník pokrývající oblast školství, teorii pedagogiky a pedagogický výzkum. Slovník obsahuje asi 1600 hesel.
Keywords: Education; zdravotní výchova; pedagogická psychologie; výchova a vzdělávání; Psychology, Educational