Cervikální dystonie a její léčba - Kaňovský, Petr; Hekerlová, Radka (Maxdorf, 1996)
Lékařská monografie přináší informace o výskytu, diagnóze a rehabilitační léčbě dystonie krku.
Keywords: Torticollis; rehabilitační a fyzikální medicína; tortikolis