Vybrané kapitoly dětského lékařství a ošetřovatelské péče o děti a dorost. 2. díl - Nečasová, Anna (Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví, 1996)
1. Ošetřovatelský proces v pediatrii 2. Psychomotorický vývoj dítěte 3. Nemoci zažívacího ústrojí 4. Některé kapitoly z pediatrické endokrinologie 5. Poruchy imunity 6. Pediatrická hematologie 7. Dětská onkologie 8. Péče o děti s onkologickým onemocněním 9. Záchvaty v dětském věku 10. Onemocnění novorozence 11. Ošetřovaní novorozence na jednotce intenzivní péče 12. Odborná činnost sestry na dětském resuscitačním oddělení a jednotce intenzivní péče 13. Gynekologie dětského a dorostového věku a specializovaná ošetřovatelská péče
Keywords: ošetřovatelská péče; ošetřovatelství; pediatrie; péče o dítě; Nursing Care; Child Care