Obezita v dětském věku - Lisá, Lidka; Kňourková, Marie; Drozdová, Věra (Avicenum, 1990)
Odborná publikace se zabývá příčinami, důsledky i terapií dětské obezity.
Hálkova sbírka pediatrických prací ; Sv. 42
Keywords: Obesity; dieta; Child; psychologie, klinická psychologie; obezita dětská - příručky; obezita; pediatrie; dítě; endokrinologie; vnitřní lékařství; léčba; metabolismu; nutriční terapie, dietoterapie a výživa