Akutní medicína : údaje pro klinickou praxi - Dvořáček, Ivan (Avicenum, 1990)
Kniha přináší soubor diagnostických a terapeutických postupů užívaných při stavu absolutního ohrožení života nemocného.
Keywords: traumatologie; medicína akutní; lékařství; anesteziologie a intenzivní lékařství; emergence - příručky; péče intenzivní - příručky