Zdravý způsob života mentálně postižených - Kvapilík, Josef; Černá, Marie (Avicenum, 1990)
Knížka informuje o vybraných způsobech výchovy mentálně postižených dětí.
Keywords: zdravotně postižení; psychologie, klinická psychologie; pediatrie; zdravý život mentálně postižených; mentálně postižení; děti duševně opožděné - životospráva - příručky