Biologické aspekty osobnosti a psychoterapie - Pogády, Jozef; Nociar, Alojz (Veda, 1990)
Odborná práce je zaměřena na dosud málo respektované biologické aspekty motivačních procesů a mechanismů osobnosti, které se aktivují během psychoterapie a rehabilitace a z tohoto hlediska autoři zkoumají i problematiku efektivnosti psychoterapie.
Keywords: psychoterapie - monografie; psychologie, klinická psychologie; osobnost - struktury - monografie; psychiatrie