Ménierova choroba. (Diferenciální diagnostika a základy ENG) - Novotný, Miroslav (Avicenum, 1991)
Publikace přináší současné vědomosti o Ménierově chorobě a seznamuje s diferenciální diagnostikou některých dalších vestibulárních syndromů.
Keywords: otorinolaryngologie; chemie, klinická chemie; Ménierova nemoc - monografie