Memorix : Vademecum lékaře - Droste, Conrad; Planta, Martin von (Scientia medica, 1992)
Kniha nabízí lékařům přehledně zpracované informace potřebné pro jejich každodenní činnost.
Keywords: vademecum; Medicine; repetirorium diagnosticko - terapeutické; repetitorium lékařské; lékařství; chemie, klinická chemie