Akupunktura - bodová reflexní terapie - Vogralik, Vadim Gabrielevič; Vogralik, M. V; Heidler, Ivan (Avicenum, 1992)
Tradiční a současná koncepce akupunktury, otázky diagnostiky a terapie, moxa, elektroakupunktura a punktura, laseropunktura a farmakopunktura, aurikulopunktura a pedopunktura, akupresura. To vše jsou náměty, kterými se v knize autoři podrobně zabývají. Dále kniha uvádí hlavní indikace a kontraindikace k akupunktuře, předkládá nejčastějšíkombinace akupunkturních bodů při bolestech různého původu, neurózách, poruchách imunity a mnoha dalších symptomech a chorobách.
Keywords: akupunktura - diagnostika - terapie - příručky; neurologie; rehabilitační a fyzikální medicína; patologie; fyziologie