Život s hormony : (Populární přehled) - Schreiber, Vratislav (H a H, 1992)
Populárně naučná kniha přispívá k tomu, aby čtenář pochopil význam hormonů a porozuměl svým životním pochodům a stavům.
Keywords: zdravotní výchova; biochemie; hormony - funkce - příručky populární; endokrinologie