Psychoterapie : sborník přednášek : psychoterapeutická fakulta - Růžička, Jiří; Skála, Jaroslav (Triton, 1992)
Čtvrtý svazek přináší studie k tématu skupinové a individuální psychoterapie, výkladu snů či bloků způsobených výchovou (sborník přednášek).
Keywords: psychoterapie - přednášky - materiály studijní - sborníky prací; psychiatrie; psychologie, klinická psychologie