Rizikový faktor kouření - Kozák, Jiří T; Pfeifer, Ivan; Richter, Josef (KPK, 1993)
Publikace shrnuje dostupné informace o složení tabáku a jeho vlivu na organismus.
Zdravotnické aktuality
Keywords: rizikové faktory; environmentální vědy; poruchy vyvolané užíváním tabáku; Tobacco Use Cessation; Risk Factors; psychologie, klinická psychologie; ukončení užívání tabáku; Tobacco Use Disorder; adiktologie; lékařství; toxikologie