Hořké pilulky - Langbein, Kurt; Martin, Hans-Peter; Weiss, Hans; Mokrošová, Ivana (Victoria Publishing, 1993)
Kniha je určena nejširší veřejnosti a klade si za cíl usnadnit čtenáři orientaci na nepřehledném farmaceutickém trhu
Keywords: léčivé přípravky; farmacie; Pharmacology; Pharmacy; Drug Information Services; farmakologie; chemické látky - účinky a užití; Pharmaceutical Preparations; lékové formy; lékařství; farmacie a farmakologie; Chemical Actions and Uses; farmakoterapie; informační služby o lécích; Dosage Forms; zdravotní výchova