ABC zdravé výživy - Stratil, Pavel (Stratil, 1993)
Zcela vyčerpávající informace o jednotlivých vitamínech, minerálech a potravinách pro zdravý život člověka.
Keywords: výživa zdravá - potraviny základní - pochutiny - úprava - příručky populární; zdravotní výchova; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; pediatrie