PC - velký průvodce hardwarem - Minasi, Mark (Grada, 1996)
Tato skutečná bible hardwaru obsahuje popisy a návody k údržbě jednotlivých součástí PC. Je nejen učebnicí, ale také referenční příručkou.
Keywords: Computers; počítače; knihovnictví, informační věda a muzeologie