Homeopatie a její typy - Rýc, Miloš; Cousset, François (Eminent, 1997)
Příručka volně navazuje na knihu týchž autorů Homeopatie pro všední den. Dvanáct základních homeopatických typů popisují autoři většinou na konkrétních příbězích a pojímají všechna jejich specifika i zdravotní problémy. V předmluvě autor popisuje začátky
Keywords: homeopatie; Homeopathy; alternativní lékařství