Život před životem : návraty do minulých životů - Moody, Raymond A; Perry, Paul (Mladá fronta, 1992)
Jedna z nejpozoruhodnějších knih světoznámého badatele v oblasti stavů blízkosti smrti. Jeho vlastní překvapivá zkušenost jej časem přivedla k hlubšímu studiu fenoménu existence prenatálního vědomí. Výsledky svého několikaletého bádání shrnul v této významné a poutavé knize. Autoři tohoto díla ukazují, že návrat do minulých životů může zakusit každý z nás.
Keywords: hypnóza; Hypnosis; psychoanalytická interpretace; Psychoanalytic Interpretation; psychologie, klinická psychologie