Manuální medicína : průvodce diagnostikou a léčbou vertebrogenních poruch - Rychlíková, Eva (Maxdorf, 1997)
páteř • nemoci páteře • pohybový systém • nemoci pohybového ústrojí • diagnostika (lékařství) • terapeutické metody • rehabilitační cvičení
Jessenius ; No. 187461
Keywords: ortopedie; Manipulation, Orthopedic; rehabilitační a fyzikální medicína; nemoci páteře; Back Pain; manipulace ortopedická; Spinal Diseases; bolesti zad