Sexuální zneužívání dětí a sexuální násilí : sborník z konference East-West, Praha 1996 (Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, 1997)
Sborník přednášek věnovaný sexuálnímu zneužívání dětí.
Keywords: psychiatrie; Child Advocacy; Child Abuse, Sexual; sexuální zneužívání dítěte; Sex Offenses; sexuologie; sexuální delikty; právo, zákonodárství; ochrana práv dítěte