Osteoporóza : přírodní léčení - Jonáš, Josef; Strnadelová, Vladimíra (Remat, 1998)
Kniha srozumitelně a přehledně uvádí příznaky osteoporózy,shrnuje příznaky a negativní faktory,které k tomuto onemocnění vedou,a ukazuje,jak úzce souvisí dnešní způsob života a civilizační návyky se stále častějším výskytem nemoci. Navrhuje i způsoby,jak osteoporóze předcházet zdravým způsobem života - dostatkem pohybu,správnou stravou a odstraněním zlozvyků.Část knihy je věnována i léčbě nemoci přírodními prostředky.
Jonášova knižnice zdraví ; Sv. 5
Keywords: terapie cvičením; Osteoporosis; alternativní lékařství; zdravé chování; Food, Organic; Exercise Therapy; osteoporóza; biopotraviny; vnitřní lékařství; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Health Behavior