Radon - Bard, Denis; Tirmarche, Margot; Thomas, Josef; Markvart, Karel; Provazník, Kamil; Komárek, Lumír; Cikrt, Miroslav (Státní zdravotní ústav Praha ... v nakladatelství Fortuna, 1997)
Tento souhrn se zaměřuje na škodlivé účinky radonu na lidský organismus. Určeno odborné veřejnosti.
Místní orgány státní správy, životní prostředí a zdraví ; 10
Keywords: environmentální vědy; radon; Air Pollution, Indoor; Radon; veřejné zdravotnictví; znečištění vzduchu ve vnitřním prostředí; Air Pollution, Radioactive; toxikologie; radiační expozice; radioaktivní znečištění ovzduší; Radiation Exposure