Identifikace bakterií metodami instrumentální chemické analýzy - Julák, Jaroslav (Karolinum, 1997)
Text je doplněn seznamem použitých zkratek, přehledem firem, které jsou zmiňovány v textu a obsáhlým soupisem doporučené i použité literatury.
Keywords: Chemistry Techniques, Analytical; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; mikrobiologické techniky; Specimen Handling; odběr biologického vzorku; chemické techniky analytické; Bacteria; Microbiological Techniques