Antibiotika v současné lékařské praxi - Simon, Claus; Stille, Wolfgang (Grada, 1998)
Samotný titul je dostatečně výmluvný, a tak kniha je nepostradatelným zdrojem pro klinickou praxi, kde přibývá stále více obtížně zvládnutelných infekčních procesů.
Keywords: farmacie a farmakologie; antibakteriální látky; farmakoterapie; Infections; infekce; Anti-Bacterial Agents; infekční lékařství