Chemie léčiv : učebnice pro střední zdravotnické školy - Salaš, Jiří; Ustohalová, Eva (Avicenum, 1986)
Učebnice seznamuje s vývojem, výrobou, strukturou a vlastnostmi chemických léčiv, které hodnotí v souvislosti s farmakologickým účinkem.
Keywords: farmacie a farmakologie