Pathobiochemie : vysokoškolská příručka pro studenty přírodovědeckých fakult - Karlson, Peter; Gross, Werner; Gerok, W; Kocourková, Naděžda (Academia, 1987)
Souborný výklad poruch biochemických pochodů v lidském organismu.
Keywords: biochemie; Biochemistry; patologie