Dějiny medicíny v datech a faktech - Niklíček, Ladislav; Štein, Karel (Avicenum, 1985)
Historie medicíny a lékařství od nejstarších dob, celý svět, znalosti, lékaři, techniky, léky, chronologicky řazeno,
Keywords: dějiny lékařství; History of Medicine