Sebevýchova a duševní zdraví - Míček, Libor; Urbánek, Ivan (Státní pedagogické nakladatelství, 1988)
Publikace se zabývá tím, jak je možné individuálním úsilím podstatně zdokonalit svůj osobní život a udržet si duševní zdraví.
Knižnice psychologické literatury
Keywords: Psychological Phenomena; Self-Assessment; sebezhodnocení (psychologie); psychologické jevy a procesy; duševní zdraví; Mental Health; psychologie, klinická psychologie