Farmakoterapie kožních nemocí - Fadrhoncová, Anna (Grada, 1999)
Publikace je praktickou příručkou, shrnující dostupné informace o současném medikamentózním léčení kožních chorob. Nečiní si nároky na úplnost. Má sloužit především dermatologům, ale přispěje k rychlé orientaci o současné farmakoterapii kožních nemocí lékařům jiných oborů a také farmaceutům.
Keywords: kožní nemoci; dermatovenerologie; farmacie a farmakologie; Skin Diseases; farmakoterapie